پروازهای تبریز- ایروان از سر گرفته شد چرا صندوق‌های زمین و ساختمان موفق نبودند؟ طلای جهانی افزایشی ماند حقوق کاربران در کیف پول‌های مجازی؛ از واریز تا بازگشت وجه چه می‌گذرد؟ منحنی شاخص 37 صنعت در بازه هفتگی صعودی شد چرا واردات خودروهای کارکرده اجرا نمی‌شود!؟/ دادفر: هیچ‌کس هماهنگ نیست جهش توقف‌ناپذیر قیمت نفت/ هر بشکه نفت چند شد؟ قائم مقام وزیر صنعت:‌ تولید را با تصمیمات تنظیم بازار قربانی نکنید مصوبه حمایت از خریداران خودرو باطل شد / ماجرا چیست؟ بسته اینترنت چرا زود تمام می‌شود؟ بالاخره اپراتور‌ها توضیح دادند تغییر مهم در فیش حقوقی کارگران؛ جزییات معافیت حق اولاد و حق تاهل از مالیات جدیدترین قیمت میوه اعلام شد پیش بینی قیمت دلار پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ / دلار مرز ۱۹۰ هزار را رد می‌کند؟ پیش بینی قیمت طلا و سکه پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ / طلا در آستانه صعودی دیگر + جدول اطلاعیه مهم سازمان تأمین اجتماعی در خصوص زمان پرداخت حقوق مرداد ماه ۱۴۰۵ بازنشستگان و مستمری بگیران واردات خودرو‌های کارکرده آزاد شد؛ سقف ۲۰ هزار دستگاه و شرط کلیدی ارز

فرماندهان جنگ اقتصادی باید در کنار سربازان باشند

حرف‌های تکراری در نشست مشترک مجلس و دولت برای حمایت از رونق تولید نشان می دهد که همچنان در مدیریت جنگ اقتصادی دچار نارسایی هستیم.
تاریخ انتشار: ۱۹:۰۵ - ۲۶ تير ۱۳۹۸ - 2019 July 17
کد خبر: ۱۶۶۸۵

به گزارش راهبرد معاصر ، به نقل از نورنیوز شب گذشته ( سه شنبه شب) مجلس شورای اسلامی میزبان برگزاری نشست مشترک مجلس و دولت برای حمایت از رونق تولید بود. در این جلسه نمایندگانی از اتاق بازرگانی نیز حضور داشتند.

 

بر اساس اخبار منتشر شده از سوی خبرگزاری خانه ملت در این جلسه پیرامون موضوعاتی چون سازو کارهای بازگشت ارز صادراتی، معافیت‌های مالیاتی تشویقی و تنبیهی، چگونگی اعطای تسهیلات ارزی و ریالی و مواردی از این دست که محور تکراری جلسات مشابه می باشد، گفتگو شده است لیکن خبری در مورد تصمیم گیری پیرامون چگونگی حل و رفع مشکلات عملیاتی تولید کنندگان واقعی در کشور منتشر نشد.

 

تصاویر منتشرشده از این نشست گویای این است که چهره های شرکت کننده در این جلسه، نفرات ثابتی بودند که در همه جلسات مشابه حضور دارند و معمولا حرفهایشان نیز ناظر بر مباحث کلی و کمتر عملیاتی است.

 

اگر چه رییس محترم مجلس شورای اسلامی در این جلسه به درستی گفت: «امروز کشور در شرایط جنگ اقتصادی قرار دارد»، اما اثری از حضورسربازان خط مقدم این جنگ پرشدت که صاحبان مگا پروژه های راهبردی در کشور هستند و با صدها مشکل ریز و درشت برای اجرای پروژه های خود روبرو می باشند، در این جلسه مهم نبود.

 

بدون شک شنیدن مشکلات عملیاتی تولید از لسان فعالان اقتصادی دلسوز در بخش خصوصی که در شرایط سخت موجود همه سرمایه، دانش و تجربه خود را برای ایجاد رونق در تولید ملی به میدان اورده اند ،اهمیتی به مراتب بالاتر از استماع گزارشهای کلی و تکراری دارد.

مهمترین دلیل موفقیت ما در جنگ تحمیلی این بود که فرماندهان شجاع در خطوط مقدم حاضر می شدند و از سربازان می خواستند که در کنار آنها حاضر شده و خطوط دشمن را منهدم کنند.

 

لازم است امروز نیز فرماندهان جنگ اقتصادی در سنگرهای اصلی نبرد حاضر شوند تا با مصایب بی شمار سربازان این میدان سخت از نزدیک اشنا شوند.

 

در این جنگ، مدیریت از قرارگاه، کارساز و راهگشا نیست.

منبع : فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار